Важно!На 27 юни 2021 г. от 9:00 ч. за ученици от 4. клас в сградата на ПЧМГ ще се проведе изпит за прием в ЧОУ “Питагор” след 4. клас. Време за работа: 60 минути за Първи модул и 90 минути за Втори модул.

    Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, моля да се запознаете с мерките за безопасност, които ще бъдат спазени при провеждане на изпита.
Записването става чрез попълване на онлайн формата за регистрация до 23 юни 2021 г.  

Таксата за участие е 30 лв. След регистрация ще получите имейл с банковата сметка, по която да преведете сумата.

 

Запиши се от тук! 

 

          Уважаеми родители,

    Моля преминете по връзката "Sign up", попълнете регистрационната форма и изпратете информацията с натискането на бутона "Sign up". Посетете Вашата пощенска кутия и проверете за получен имейл от платформата за прием с връзка за активиране. Преминете по тази връзка, или я копирайте в адресното поле на браузър, за да активирате Вашия потребителски профил. След успешно активиране ще можете да влезете в платформата със зададените от Вас при регистрацията потребителско име и парола.

След влизане в платформата, от главното меню изберете "Попълване на документи", от отворената нова страница от таб-менюто изберете необходимото заявление за подготвителен клас или първи клас, попълнете данните в полетата и запазете информацията с натискане на бутона "Update" в долната част на формата.


Получаването на входящ номер не е автоматичен процес. Същият се дава от администратор, след обработване  на подадените данни, което може да забави процеса до следващия работен ден.

Информация за входящ номер, дата за явяване и всичко свързано с кандидатстването, моля, проверявайте само във Вашето заявление в платформата. Информация по имейл или телефон няма да бъде предоставяна.